Το «7/7» στα τελευταία της παιχνίδια, μετά την απροσδόκητη ισοπαλία με την Σάμροκ Ρόβερς στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα επιχειρήσει η ΑΕΚ, η οποία αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης με πτήση τσάρτερ για τη Σαμσούντα για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Conference League.
Επόμενος αντίπαλος για την «Ένωση», η Σαμσουνσπόρ, σε ένα παιχνίδι που αν πάρει τη νίκη ενδεχομένως να μπει στην πρώτη οκτάδα της League Phase και παράλληλα θα κλειδώσει τη συμμετοχή της στα νοκ άουτ πλέι οφ της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.
Ο Μάρκο Νίκολιτς φέρεται να σκέφτεται να επαναφέρει το 4-4-2, σύστημα που χρησιμοποίησε στο μεγάλο «διπλό» στη Φλωρεντία. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παραμείνει ο Πήλιος, ενώ στον άξονα είναι πιθανή η επιστροφή του Μάνταλου.
Στην επίθεση, μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε το δίδυμο Γιόβιτς-Κοϊτά. Φανέλα βασικού δείχνουν πως έχουν πάρει ο Πινέδα και ο Μαρίν, ενώ μία θέση διεκδικούν Περέιρα και Γκρούγιτς.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






